Fit by Helle K.
Online Coaching

Hvad jeg tilbyder:

Ærlighed. Målrettet og resultatorienteret i mit arbejde. Lydhør for nødvendige drejninger. Aftaler holdes uanset hvad. Altid fokus på udvikling.

Du kan forvente loyalitet og professionalisme. Jeg holder mig opdateret og er nytænkende.

Tilpassede træningsprogrammer og kostplaner, der får dig til at nå dine mål.

I mere end 20 år har jeg hjulpet mennesker med fysisk træning, kostomlægning, vægttab, et styrket selvværd og øget selvtillid.

Klienthistorie

DENICE MAHONEY
30 År

Jeg var nået til et tidspunkt i mit liv, hvor jeg var så ked af mit udseende at jeg ikke kunne holde ud at være i min egen krop. Jeg er mor til 3 drenge på; 3-7- og 10 år samtidig med et fuldtidsarbejde. Så der er nok at se til. Det er en lang og sej rejse, at skulle smide så mange kilo som jeg ønskede, så derfor tog jeg kontakt til Helle K.

Det hele blev nemmere og sjovere, med Helle K som personlig træner. Hun er dertil at støtte og vise vejen. Hun viste mig kostplaner som jeg føler mig mæt og tilfreds på og som min familie kan spise med på. Derudover laver hun træningsplaner som er varierede, og passer til en uge med mange gøremål.

Det er lang tid siden, at jeg har kunne kigge mig selv i spejlet og faktisk IKKE hade mit udseende. Der er nu gået 10 mdr, og jeg bliver gladere og gladere for hver dag der går. Rejsen forsætter med Helle K ved min side.

DAVID LAUREN
37 År

Da jeg startede som klient hos Helle K, var mit ønske at få en lavere fedtprocent. Jeg ønskede en nem og overskuelig kostplan og et basis træningsprogram til at starte med.

Min krop tog godt imod træningsprogrammet og jeg så hurtig en postiv forandring. Som ugerne gik, justerede Helle mit program med jævne mellemrum, så min krop positivt blev udfordret. Min kostplan blev ligeledes justeret, så den passede til min træningsindsats.

På 3 måneder forbrændte jeg 5 kg fedt og min fedtprocent gik fra 22% til 17, 7%.

LONE OG BENDT
Parløb hos Helle K

Lone 54 år: Jeg kontaktede Helle start Juli, fordi jeg vidste der var hjælp af hente til os begge.

Et hårdt år for mit vedkommende, tænkte ikke over hvad jeg proppede i hovedet, Covid19, hjemmearbejdsplads siden marts, to operationer og et rygestop. Det sætter sine spor.

Bendt 60 år:

Generel overspisning, og gerne kage til aftenkaffen sammen med Lone

Hos Helle bliver man mødt i øjenhøjde, og hun kan snildt sætte sig ind i de udfordringer som kroppen byder på når man bliver ældre.

Maden er spiselig og for hele familien, man får alt muligt forskelligt og indkøb foretages nemt  i almindelige supermarkeder.

Vi har bestemt ikke fortrudt, at Helle K er den som skal følge os i mål.

HELLE
59 År

Jeg har haft et 6 mdr online forløb hos Helle K. Efter et årelangt sygdomsforløb med en blodprop i hjernen, venstresidig lammelse og en bypass operation i hjertet var min krop og hjerne træt. Jeg var i dårlig form . Min balance var dårlig og jeg havde taget på i  vægt. Målet for mit online forløb var vægttab.

Helle K har formået at guide mig med den rette sammensætning af kost, vitaminer og olier. Helle K’s træningsprogrammer retter op på min balance og styrker min krop hver eneste dag. Da jeg startede kunne jeg knap gå 3 km, nu går jeg 130 km om måneden og jeg elsker det.

Hvem er jeg?

Mit navn er Helle, jeg er personligtræner, motivationscoach og mor til 2.

I mere end 20 år har jeg hjulpet mennesker med fysisk træning, kostomlægning, vægttab, et styrket selvværd og øget selvtillid. Som instruktør, tidligere indehaver af egne fitnesscentre og i dag som personlig træner har jeg stor erfaring med at løfte, og hjælpe den enkelte på vej mod et defineret mål.

Min målgruppe spænder fra 25 til 75 år, og målsætningen hos mine klienter er meget forskellige. Jeg holder af udfordringer, og møder mine klienter i øjenhøjde.

Udover min store viden om træning, kost, vægttab mm. er jeg uddannet psykoterapeut og gennemført ledelses- og motivationsuddannelsen Stifinder (stifinder.com). Senest har jeg
uddannet mig indenfor mindfullness.

Det er det hele menneske der er i fokus.

Skal vi samarbejde?